Bericht versturen
Thuis

Dongguan Tengxiang Electronics Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Opgericht in 2010, Teng Xiang-is de elektronika een ervaren fabrikant van rf-producten. Vooral in de waaier van Antennes, coaxiale de kabelassemblage van rf, rf-schakelaars. Wij pogen innovatieve technologieën en oplossingen te leveren om de snel evoluerende draadloze industrie te ontmoeten die zich op 5G, 4G (LTE) richt, 3G, 2G, WiFi, ISM, IoT-oplossingen, Iridiummededelingen, GPS/GLONASS/BeiDou-frequenties, en meer.

Met een nadruk op telecommunicaties, Veiligheid, Automobiel, Medisch, IoT, en andere markten. Wij verstrekken een aangepaste oplossing volgens de eisen van de klant. Met ons ontwerp binnenshuis, R&D, en vervaardigend, het team altijd op hand is om een product van uitstekende kwaliteit voor klanten te ontwikkelen.

Door onze cliënten en klanten van de producten van uitstekende kwaliteit en uitzonderlijke klantenservice te voorzien, concentreren wij ons op al onze klanten en voorzien hen van de nauwkeurige zelfde uitstekende dienst en de overwegingen.

Certificaten
ISO9001: 2015, ISO14001: 2015, IECQ-QC 080000: 2017, ISO-45001:2018, IATF-16949:2016

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Dong-Guan Tengxiang-Elektronikaco., Ltd werd opgericht in 2010, is belangrijke mobiele communicatiemiddelen eindantennezaken en prima intelligente einddelencomponenten, leverancier. Om geïntegreerde klanten van volledige elektronische componenten te voorzien ontwerp en de verwerkende diensten.


Co. van de Tengxiangelektronika, Ltd in de snelle en succesvolle ontwikkeling van de industrie van de netwerkverbinding, die moet zijn consistant „met klanten en partners aanhangen om“ de resultaten van de lijn te ontwikkelen leidt. De klanten en de partners van het vertrouwen en de steun, zijn de basis voor het succes van Tengxiang-oorzaak. Verbeter het niveau van de technische diensten aan partners, is Tengxiang de strategie op lange termijn.

Dongguan Tengxiang Electronics Co., Ltd. Dongguan Tengxiang Electronics Co., Ltd. Dongguan Tengxiang Electronics Co., Ltd. Dongguan Tengxiang Electronics Co., Ltd. Dongguan Tengxiang Electronics Co., Ltd. Dongguan Tengxiang Electronics Co., Ltd. Dongguan Tengxiang Electronics Co., Ltd. Dongguan Tengxiang Electronics Co., Ltd.
1 2 3 4 5 6 7 8
Bedrijf Details

Grote Markt

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Verkoper

Aantal werknemers : 100~200

Jaarlijkse omzet : 1000000-3000000

Opgericht Jaar : 2010

Export pct : 40% - 50%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Dongguan Tengxiang Electronics Co., Ltd. Certificaten China Dongguan Tengxiang Electronics Co., Ltd. Certificaten China Dongguan Tengxiang Electronics Co., Ltd. Certificaten China Dongguan Tengxiang Electronics Co., Ltd. Certificaten